Tietoa Sunshine Delights®

Kaikki Sunshine Delights® kuivatut hedelmälajikkeet tuotetaan aurinkoisilla alueilla, joissa ilmasto on täydellinen auringon kypsyneiden hedelmälajikkeiden kasvattamiseen, jotka ovat täynnä makua ja luonnollista makeutta.

Se alkaa parhaista hedelmistä

Tuotteemme valmistetaan aurinkoisten laaksojen ja hedelmätarhojen laadukkaimmista hedelmistä, joita kasvattavat paikalliset viljelijät, joilla on pitkät perinteet ja ylpeys ammattistaan.

Valitsemme kuivaukseen vain täysin kypsiä ja luonnostaan ​​makeita hedelmiä, jotka antavat runsaan ja luonnollisen maun, jota on vaikea voittaa.

mango_and_bowl

Olemme erikoistuneet korkealaatuisten kuivattujen hedelmien valmistukseen

Tehtaamme ovat perheomisteisia, ja ne ovat tuottaneet maukkaita, pehmeitä ja mehukkaita kuivattuja hedelmiä yli 20 vuoden ajan. Ainutlaatuiset ja itse kehitetyt prosessointitekniikat yhdistettynä sukupolvien aikana kertyneeseen tietoon varmistavat, että tuotteet ovat erilaisia. Ja suuri ero on maussa!

Laatu ja turvallisuus

Tuotteet valmistetaan BRC:n akkreditoidussa tehtaassa tiukkojen laatumenettelyjen mukaisesti. Tämä takaa turvalliset tuotteet, joista voi nauttia puhtaalla omallatunnolla.

Maista ero!

Kokeile suosittuja pehmeitä ja mehukkaita, auringon kypsytettyjä kuivattuja hedelmälajikkeitamme.